۸ پاسخ

سلام دکتر بردیش؟؟ چیزی نگفته؟؟

بعد شیر دادن بغل کن بزار آروغشو بزنه.
شب ها به پهلو بخوابون.
🌹

سلام.
اگه استفراغ پنیری رنگ عبنداره ولی اگه استفراغش خیلی زیاده در روز به دکتر اطفال مراجعه کن.
🌹

رفلاکسه و اشکالی نداره ، حتما بعداز شیرخوردن بادگلو بگیر ، بعداز شیرخوردن حداقل چهار پنج دقیقه نخوابونش، همچنین موقع بازی باهاش بالا پایین نندازینش و خیلی تکون تکون ندینش ...
دختر من هم رفلاکس داره با این کارها تونستم تا حدی کنترل کنم ..
موفق باشی عزیزم

عزیزم پسر منم رفلاکس داشت اما از سه ماهگی تا یک ماه بهش هر روز ابجوش نبات با عرق پونه دادم خیلیییییی عالیه سر یک ماه خوب شد امتحانش کن

دخترم منم اینطوری بود ۵ماهش تموم شد یه کم بهتر شد الان ۶ ماهشه هنوزم بالا میاره ولی خیلییییی بهتره نسبت به قبل.دختر شماهم کم کم بهتر میشه نهایت تا ۱ماه دیگه.

سلام عزیزم،پسر من هم شش ماه و نیمش هست و همینطوریه،غذاخور که بشه بهتر میشه ولی دکتر به من گفتن تا هشت ماهگی طبیعی هست،
و اینکه شاید هم رفلاکس باشه

پسرمنم هم سن دختر شماس.اصلا اوج گرفته انگار رفلاکسش.امپرازولم ک انگار دیگه هیچ تاثیری نداره.من ک خیلی نگرانشم.میخام ببرمش یه دکتر گوارش دیگه