۵ پاسخ

من پسرم دوماهش نشده کولیک داره اونم خوب نمیخابه میزارمش داخل گهواره همش تابش میدم خودمم ی کوچولو چرت میزنم. کاش خوابشون خوب بشه

منم دخترم همینجوریه. تازه سه ماهش تموم شده. روزا همون یه ربع نیمساعت اونم با صدای سشوار و رو پا میخوابه. تازه چند روزه که میخوای بخوابونیشم گریه میکنه که نمیخوام بخوابم. خیلی نگرانم.

هنوز کوچیکن شب و روز که حالیشون نیست کم کم به قلق خودت درش بیار

منم پسرم همینجور بود

پسر منم همینجوریه چون ماشالا هوشیار شدند و متوجه اطرافشان میشند اینه ک کم خوابند و طبیعیم هست

طبیعیه یه روزاییم میاد میگی وای چرا اینقدر میخوابه، طبیعیه 😰😁