۴ پاسخ

کی گفته مفنامیک‌اسید‌تو شیردهی مجازه؟؟؟؟؟ نه نیست داروی ضد التهابه محدودیت داره مصرفش حدالمکان مصرف نشه استامینوفن ساده فقط
خواهشا اگر اطلاعاتتون مطمئن نیستین اشتباه راهنمایی نکنین خب ، لزومی نداره ندونسته پاسخ بدین
اشتباه راهنمایی کردن صدبرابر بدتر از جواب ندادنه 🤦🏻‍♀️

عصب کشی کردی یا پر؟ وقتی خیلی عمیق باشه بله درد داره باید تحمل کنی میتونی استامینوفن ساده بخوری هر ۶ ساعت ، کم کم عصب عقب نشینی میکنه بهتر میشی اگر دکتر مطمئن بوده عصب کشی نمیخواسته هرچی بکذره دردت بهتر میشه

مفنانیک اسید میتونی بخوری هر دوازده ساعت

مفنامیک اسید هر ۸ساعت