۷ پاسخ

دختر من از سر شب تا صب 3 یا 4 بار شیر میخوره تو خواب ولی صبها که بیدار میشه ادرارش کم و زرده

من دخترم بیشتر اوقات باز تو خونه ‌بیشتر روز جیش می‌کنه .موقع که بیدار ولی تو خواب جیش نمیکنه .مثلا دیشب تا صبح باز بوده اما جیش نکرد

سلام پسر من که ساعت ۱۲میخوابه تا صبح نمیکنه

سلام ، یه راه حل که نگرانیت برطرف بشه اینه که شب تا صبح باز بذاریش تا متوجه بشی چقدر جیش میکنه

ولی طبیعتا شب کمتر از روزه

بله پسر من اینجوری دکتر میگه بدلیل کم شدن فعالیت بدنشونه

موقعی که خوابن کمتر جیش میکنن،.،وقت بیداری بیشتر..ولی روزانه یکم اب بهش بده چون دیگه هوا گرم شده

سلام عزیزم اره پسر منم همینه در روز شیر بیشتر میخورن ادرار بیشتر شب شیر کمتر ادرار کمتر😊