خانما ارضا شدن تو بارداری ضرر داره؟

۶ پاسخ

نه عزیزم ضرر نداره ماه های آخر خیلی ام خوب

میگن ضررداره منکه تاالان نزدیکی نداشتم تاالانم ارضانشدم

اگه بارداری و شرایطتتون طبیعی باشه نه اشکالی نداره
اما اگه سابقه زایمان زودرس و جفت پایین و سرراهی دارین اصلا

اگه از طرف دکتر رابطه منع نشده نه ضرر نداره حتی برای بچه خوبه بهش ارامش میده
از۷ماه تاشروع ماه۹بله چون انقباض های کاذب شروع میشه بله ضرر داره چون مایع منی باعث تحریک دهانه رحم میشه ولی ازماه۹خوبه باعث زایمان راحت تر میشه

انقباضات رحم مضره عزيزم ، براي همين دكترا يه سري ميگن رابطه بدون ارضا ، من هفته ٧ بودم ارضا شدم يه درد خيلي وحشتناكي پيچيد تو دلم ديگه ميترسم سمت ش برم

عزیزم کلا هیچ مانعی نداره حتی دکترم گفت جز ارضا شدن میتونین داخلم بریزین چون هیچ ربطی به رحم و بچه نداره