۳ پاسخ

نه عزیزم تا آخر بارداری اینقدر اینجوری به آدم میگن آدم وحشت میکنه

عزیزم سونو گرافی ها بر اساس یه سری پارامتر ها سن بارداری رو مشخص میکنن، مثلا قد جنین دور سر و شکم طول استخوان ران و بازو و... مشکلی نیس گلم، منم دیروز انومالی دادم طبق گزارش سونو همون مرکز باید 18 هفته و 3 روزم می‌بود ولی بر اساس pbdزده بود 19 هفته، براساس استخوان ران 18 هفته و 5 روز و بقیه چیزا متغیر بود، تاریخ زایمان سونو اول زده بود 13 آبان این سونو زده 8 آبان، درکل چیز نگران کننده ای نی

نه بابا مهم نی اصلا سن سونو ها خیلی بالا و پایین میشه نگران نشو چون به جسته ی جنین سن میزنن و دور سرش