۴ پاسخ

رفلاکس هم جهشیه و ممکنه حتی از بینی بیاد و اینکه خیلی تکرار میشه اما بالا آوردن طبیعی بچه مقدارش خیلی کمه و مثلا چند روز یه باره اونم به خاطر آروغ نزدن یا تحریک گیرنده های استفراغه وگرنه بچه شیر اضافه نداره که بالا بیاره زمانش هم هر وقتی میتونه باشه هم بلافاصله هم یکم بعد

ببین عزیزم وقتی نینیت شیر اضافه بخور خیلی کم از گوشه ی لبش میاد پایین اصلا جهش نداره ولی ماله رفلاکس جهشیه از دهن و دماغش شیر بیرون میزنه شیر اضافه وقتی اروغش رو بگیری اونقد که اضافه خورده میاردش بالا

رفلاکس یعنی بالا امدن شیر غلیظ با پرت شدن شیر ربط داره

رفلاکس شیر با جهش میاد بیرون