۵ پاسخ

از پایان چهار ماهگی با پوره هویج و سیب میشه شرو کرد عزیزم

 زمانی ک یک نوزاد با شیر مادر سیر نشود((زیاد و بافاصله ی کم شیربخورد
استفاده از غذای کمکی آغاز شود((غذاهای جامد جایگزین می شود
در گزارش کمیته ی بررسی جوانب پزشکی غذاها و مواد مغذی ((COMA)) در سال ۱۹۹۴ ((میلادی
توصیه شده است ک استفاده از غذاهای کمکی نباید قبل از ۴ ماهگی و یا دیرتر از ۶ ماهگی انجام شود
هرچند کمیته ی مشاوره ی علمی ((SACN)) جایگزین این کمیته شد ،اما نظریه اعلام شده هم چنان مورد قبول است ((منظور اینه ک دوتا کمیته همین نظریه رو قبول داره
حدودا در ۴ ماهگی کلیه ها بطور کافی رشد یافته و از عهده ی نمک طبیعی  موجود در غذاهای جامد برمی آیند

آنزیم های هضم کننده ی غذا ،اسید معده وتوانایی جذب در روده ی کوچک و بزرگ برای هضم و جذب مواد موجود در غذاهای جامد آماده هستند
همچنین در این دوره کودک تواتایی حفظ تعادل سرو گردن را داردو قادر ب خوردن غذا و انتقال آن ب انتهای دهان است باید تاقبل از ۶ ماهگی ب کودک غذاهای جامد داد ،در غیر این صورت مرحله ی کلیدی رشد ،باید ناقص و یا با مشکل مواجه شود ،کودک از خوردن هرگونه غذاها خودداری نموده و در امر جویدن نیز با مشکلاتی مواجه می شود

سلام.
طبق دستور دکتر.
🌹

ازشش ماهگی امابعضیاازاخرپنج ماهگی شروع میکنند

از شش ماه گی ولی من از سه ماهگی دادم