۵ پاسخ

بهترین مدل در حال حاضر اونت Avent هستش که برای برند فیلیپس هست

سرشیشه لاتکس چیکو نرمه دختر من شیشه ناک و چیزای دیگه سیلیکونی رو اوق زد ولی لاتکس گرفتم تا الان دوبار دادم خورد قشنگ چون نرمه مثل سینه میمونه

من از اول به بچم تامی تیپی دادم که عالیه اما الان دیگه نیست، بعد از اون نابی هست که خیلی خوبه، در آخر اونته بنظر من، بگردین برند نابی با سرشیشه نچرال پیدا کنید خیلی خوبه

به نظرمنم اونت بهترازبقیست

من هم اونت گرفتم هم توييست شيك ولي پسرم از همون اول با توييست شيك راحت بود و اونت رو زياد نميگرفت منم ديگه فقط از توييست شيك استفاده ميكنم.