۷ پاسخ

این میتوپه کمکت کنه عزیزم

من هفته ۳۴رفتم ۱۸۵۰بود دکتر گفت وزنش کمه مغزیجات زیاد بخور و هرروز ی تخم مرغ ابپز

منم شرایطم مشابه شماست هفته ۲۸ بچه یک کیلو بود خودمم زیاد شکمم بزرگ نیست. حالا مصرف پروتیین باید بیشتر کنم و مولتی ویتامین تا وزن گیری بچه بهتربشه

ن ماشاالله خوبه خواهرشوهرم مثل توبود

سلام رشد بچه کاری ب بزرگ و کوچیک بودن شکم. شما نداره اون رشد خودشو داره آره خوبه بذار تو34 هفته برو سونو بده ک بهترین زمانه

سلام عزیزم دکتر واسه همه تو سی وچهارهفته سونومینویسه ٬طبق اون جدولی که توکانال مراقبتهای بارداری هست تو سی وچهار هفته باید ۲۱۰۰ یا ۲۱۰۰ به بالا٬نگران نباش بچه ماههای آخر وزن میگیره

شکم منم بزرگ نشده زیاد خودتو نگران نکن وزنش هم اون موقع خوب بوده وزن الانش باید 1کیلو 800 باشه حداقل