۶ پاسخ

رانیتیدین نیم سی سی نیم ساعت قبل از شیردهی سه بار در روز ... قبلش یه سونو گرافی از معده انجام شد... کپسول امپرازول که خیلی سخت بود جدا کردن دونه هاش ... 40 تاشو باید حل میکردیم...

دکتر واسه بچه م قرص امپرازول نوشته انقد سخته باید تقسیم کنم بریزم توشیر بهش بدم این طفلکیم بازور میخوره

پسر من پودر اس امپرازول میخوره

پسرم رفلاکس داره اما خداروشکر شدید نیست..امپرازول تجویز کرده دکترش

دخترمن ریفلاکس شدید داره دکتر کپسول امپرازول داده از وقتی دادم نسبت به قبل خیلی خوب شده

دقیقا رفلاکس چطوریه..چندروز درگیرم...مامانا همه گفتن پسرم رفلاکس داره،منتظرم شنبه ببرم دکتر