۶ پاسخ

سلام صبر کنید گرسنه که شد بهش بدید میگیره

منم بچه اولم رو با شیشه گاهی بهش شیر دادم تا ی مدت نمی‌خواست سینه بخوره
ولی الان پسرمو چندروزه با قطره چکان شیرش میدم

سلام شیرخشک رو درست کنید باقطره چکان بریزید اطراف سینه خودتون طوری که درحدچند قطره مجبور به مک زدن شه اینطوری پسرگلت مجبور میشه مک بزنه ومیخوره

سینتو فشار بده شیر بریزه دهنش مزش که کرد دنبال سینت میاد فقط باید گرسنه باشه

شیرخشک هم خوشمزس هم با شیشه راحت تر میخوره بچه....اشتباهی ک من کردم الان چهارماهه دارم چوبشو میخورم🤕دیگه بش نده شیشه تا عادت کنه

سلام.
شیرتو بدوش بده بهش.
یا قاشق قاشق از شیرت بهش بده فقط مراقب باش توی گلوش نپره.
سینت بشور.
🌹