۹ پاسخ

منم نمیرم ۴ ماهه

منم از وقتی دخترم به دنیا اومده اصلا نرفتم بیرون فقط برای واکسن بچم رفتم بیرون

عزیزجان خونه مامیم و متدرشوهرم میرم و وقتی هوا خوبه میزارم تو کالسکه اطراف محله دورش میدم تاهوابخوره

من ک الانم اومدم بیرون شهر بیرون برو ولی با ماشین برو و یه جای عمومی نرو

سلام.
منم برای دکتر و واکسن پسرم فقط بیرون میرم.
🌹

من دو س بار رفتم ولی بچمو گزاشتم پیش مامانم

منم هیچ جایی نرفتم 😊

منم هیچ جا نرفتم جز خونه مادرم ، از اینور خیابون رفتم اونور خیابون 😁 دست ودلمم نمیره که جایی برم

سلام بله من شبا که یه کم هوا خنک تره میبرمش پارک ازفضا استفاده کنه کلی هم دست وپامیزنه زوق میکنه