۶ پاسخ

هندونه نخور بچت اذیت میشه

هندونه .باشربت خاکه شیر

نه عزیزم ربطی به زردی نداره.شکم بچه تند تند کار کنه و ادرار زیاد کنه زردی نمیگیره

نه عزیزم ما معمولا بعد زایمان روغن زرد استفاده میکنیم فقط الان چون هوا گرمه یکم کمتر استفاده میکنیم

اتفاقا برای بعد زایمان روغن حیوونی وکره خیلی خوبه .ربطی به زردی بچه ندارهبرای بدن مادر خوبه.

اتفاقا كره وروغن حيواني طبع گرم داره وباعث ميشه شيرت گرم بشه بچه زوديش بيشترشه تااونجايي ك ميتوني گرمي نخور غذاهايي ك طبع سرد داره بخور عناب وكاسني شاطره ايناروبخور دست وپاهاي بچه رو با كاسني بشور