۳ پاسخ

پسر من اصلاا شیرنمیخورد یوقت میدیدی ۴.۵ساعت شیرنخورده گرسنشم نیست وقتی میخاستم بزور شیرش بدم فقط گریه میکرد باید راش میبردم تا خوابش بگیره شیربخوره خوابشم خیلی کم بود.اب دهن حبابی.خس خس سینه.یچیزی همش تو دهنش میجوید

خودشون و میکشن و کمرشونو قوس میدن شیر کم میخورن بیشتر دوس دارن پستونک یا دستشونو مک بزنن عق میزنن ولی بالا نمیارن اسید معده میاد تاگلو و برمیگرده مزش تلخه و از قیافه نی نی معلومه وزن هم نمیگیره اگه بگیره خییلی کمه

خوب نمیخابه . هم میخابه زود بیدار میشه البته نه همیشه. یه چیزی میاد تو دهنش بعد قورت میده بالا نمیارش