۱۳ پاسخ

خانم عزیز همه چیز بسپارید به خدا هرچی خودش صلاح بدونه همون میشه شما میگید این. دکتر تو تاریخا اشتباه میکنه پس چرا دوباره میرید پیشش این دفعه برید پیش یه دکتر دیگه و یه سونوگرافی دیگه

سلام اگربچهات مرده چرا دکترزودبهت نگفته چون بچه را میخواهندسقط کن زیر۲۰ هفته باید باشی به نظرمن برو پیش یک دکتر دیگر هم نشان بده شاید اشتباه شده بچه اولت یا دومیت؟

سلام عزیزم واقعا ناراحت شدم بنظر من دوباره برو سونو فعلا استرحت کن و استرس نداشته باش
ایشاا هرچی خیر پیش بیاد🌹

سلام عزیزم فک نکنم اشتباه کرده باشه مرده هس دیگه ...بهتره بری دکتر ببینی چی میگه که زود تر بندازی

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالا هر چی صلاحته پیش بیاد، به نظرم یه سونوی دیگه هم برو جایی که خوب باشه

واقعا برات ناراحت شدم ،ولی قوی باش اتفاق ممکنه برای هر کی بیافته من دو بار سقط داشتم ، حالتو درک میکنم ، حتما پیش دکتر خوب و مجرب برو چون خیلی موقعیت حساسی داری ، بهتر بیمارستان بری چون حتما بستری میشی ، نگران نباش همه چیز به خیر میگزره

و اینکه معمولا تا هشت هفته یا بکم بیشتر زمان میدن برای تشکیل قلب لکه بینی یا خونریزی نداشتی میخوای جای دیگه برو

سلام عزیزم.خیلی ناراحت شدم.گلم با تمام وجود همه چی رو بسپار به خدا مطمئن باش صلاحت هرچی باشه همون میشه..زنداداش من تو ۷ ماهگی بارداریش بهش گفتن بچه ات سقط شده انقد گریه میکرد خیلی ناراحت بود ولی بعد اینکه بچه رو درآوردن دیدن ناقص بوده و معلول..بعد اون زنداداشم میگفت خدا بهمون رحم کرداگه میموند و ناقص به دنیا میومد چیکار میکردیم..ببین خدا صلاح دونسته بود که بچه شون سقط بشه..انشااله که اشتباه شده چون ممکنه پیش بیاد که سونو اشتباه کنه..ولی اگه اشتباه هم نشده بود خودتو از ته قلبت بسپار به خدا حتما حتما یه حکمتی داشته.لطفا از حال خودت مارو باخبر کن اگه جای دیگه ای رفتی و اشتباه بود خبر خوش بهمون بده

سلام
میدونم چه حالی دارید...
هر چه خدا بخواد
اما معمولا این موقع ها نمی گن بچه مرده،غالبا میگن بچه قلب نداره،شما طبق پریودی ت زود رفتی سونو مجددا سونو برو جای دیگه...
مردن رو موقعی به کار می برن که قلبو یه بار دیدن و دفعه بعد دیگه کار نکنه...
یعنی این بار صدای ضربان رو نشنیده،یا اینکه اصلا قلبو ندیده...
بین این دو تا تفاوته...
اگه میگن تشکیل نشده،بدون چرنده،چند هفته صبر کن مجدد برو
منم بچه اولم اینطر شدخودبخود سقط شد،اگه خدای نکرده چیزی باشه،خونریزی یا علامتی خواهی داشت.
توکل به خدا

عزیرم منم تواین شرایط بودم اگربچه سالم باشه به رشدش ادامه میده اگررشدش متوقف بشه خودبخودسقط میشه یاحتی پیش دکترم بری مجوزسقط میده نگران نباش همه چیزوبسپاروبخداوبدون زندگی همینجامتوقف نمیشه جریان داره

عزیزم نگران نباش شاید اشتباه کرده باشه خیلی پیش میاد ازین اشتباه ها چند جای دیگه هم برو
اگه خدایی نکرده مرده باشه مادر هیچ علایمی نداره که بشه فهمید؟

خیلی متاسف شدم عزیزم هر چی صلاح باشه همون میشه منم یک ماه پیش بچه ام رو که شش هفته بود از دست دادم

سلام،مگه ضربان قلب از هفته هشتم به بعد نمیرن؟؟ چرا انقد قاطع گفته مرده؟! نگران نباش صبر کن هفته دیگه بازم برو سونو