۷ پاسخ

من بعد انومالی ۱۹ هفته دیگه دکتر نرفتم دکترم بخاطر کرونا دارو هامو زیاد داد که نرم این هفته میرم و نمیدونم کی سونو بنویسه اما سونو کمتر استرس کمتر ارامش بیشتر😅

نگران نباشین عزیزم انشالله چیزی نمیشه
تعداد سونوها مونده به تشخیص دکترتون
من یه دونه ۱۷ هفته رفتم یه دونه ۲۴ هفته یه دونه ۳۰ هفته ولی الان که ۳۶ هفته ام هنوز برام ننوشته یکی دیگشو

من 18هفته و3روزکه رفتم آنومالی بعداون دیگه دکترگف 28هفته بیاتااونموق نیااصلنم چکینانرفتم هیچی
توکل بخدا،خداخودش حافظ تودلیامون باشه دکتروسیلس😊😊

منم ازآنومالی به بعددیگه نرفتم یعنی اگه واجب باشه دکترخودش میگه دیگه ایشالاکه مشکلی نیست نگران نباش

بخاطر اینکه بچه تو هفته های اخر وزن میگیره نگرانی نداره

من ۲۸ هفته رفتم . الانم ۳۶ هفته م میخام برم چون خودم گفتم دکترنوشت وگرنه گفت اگه دوستداری برو. بستگی به دکترداره

یعنی 28 هفته نرفتی سونو ؟