۱۰ پاسخ

من‌تا س ماهگی بعد اون دیگه نشد

من الان هم گاهی پس میده...ولی اوجش تا پنج ماهگی بود..

من تا 3 ماهگی پس میداد

بعد سه چهار ماهگی کمتر میشه

من تا 4ماهگی لباسم خیس میشد الان مخصوصا شب وسط خابش ک همش واسه شیر بیدار میشه کم میارم احساس میکنم سینم خالیه فقط تو دهنش هست دستامم ب شدت ب گز گز میوفته چون فقط تو خواب میخوره

من الانم چند ساعتی شیر ندم یا وقتی میخوره از اون یکی یکم میریزه

سلام بچه اولم ک تا چهار پنج ماه. بعدش دیگه باردار شدم شیرمو نخورد خیلی
ایندفعه دیگه نمیدونم تا کی اینجوری خواد بود. چطو؟؟؟

وقتی سینه ها شیر دارن وبچه ها کم میخورن یا دیر به دیر میخورن من هنوز این طورم

سلام بستگی داره من فقط همون اوایل دقیق یادم نیست اما فک کنم یکی دوماه اول

بستگی به مقدار شیر داره