۹ پاسخ

والا من نشنیدیم ولی میگن اگه زودتر دراومد زودتر هم خراب میشن

نه بابامن که نشنیدم فقط شنیدم میگن هرچی زوددربیارن ازاونورم زودخراب میشه بیشترژنتیکیه وبراکلسیمه

ن عزیزم .منم زود دندون در اوردم ولی الان بیست سالم همه دندونام خراب شدن. بستگی به سر بچه داره سفت باشه دیر در میاره

خوب ربطش ب ژنتیکه اگه زود دراورد ک چ بهتر مراقبت زودتر شروع میشه اینم ربطی نداره ک زودتر دراورد زودتر خراب میشه مگه فاصله سه چهار ماه چیه ک مال یکی سالم بمونه مال یکی نه

نشنیدم همچی چیزی من

نه ربطی نداره کلسیم بدنشون بیشتر

دندون درآوردن ارثیه

والا بچه من ۴ ماهگی درآورد کجاش قویه. بچم آب شد از درد

نه 😶😶😶