۷ پاسخ

دخترمنم دقیقااینجوری شده نمیدونم چکارکنم

به مقعدش روغن زیتون بزنید یه کم

عناب با هسته بكوب بزار بجوشه بعد ابشو از دستمال كاغذى رد كن ك پورش داخلش نره بده بخوره تا شب دستشوى ميكنه . دختر خودم هرموقع اين كارو كردم زودى شكمش كار كرده

گیلیسیرین از دارخونه بگیر ی سی سی از مقعدش بزن تا پنج دقیقه یا ده دقیقه دسشویی میکنه من از دکتر پرسیدم اینو گفت

عزیزم بهتره برای اینجور مسایل به متخصص اطفال مراجعه کنی و خواهشا این داروهای گیاهی رو به نوزادتون ندید ممکنه در آینده خدای نکرده براش دردسر بشه

فلوس بهش بده خیلی عالیه

شربت لاکسا پلاس بده ی بار بدی دیگه شکمش راه میفته