۷ پاسخ

سلام گلم اول فرنى از يه قاشق غذاخورى وعده نهار وشام شروع كن بعد از كم كم وعدهاش رو زيادش كنه مثلا صبح وظهر وعصروشب هرروز كه ميگذره يه وعده اش رو زيادش كنه بعد از يك هفته برس به حرير بادام اونم چون سنگين هفته سه بار بده چون بادام آلرژى زاهم هستش بهتر كمتر بهش بدى با سنگينم هستش بعدش بهش پوره سيب هم ميتونى بدى اينارو كه ميگم هرهفته يه غذاى جديد بهش بده تا بچه كم كم معدش آماده بشه بعدن ديگه عادى

سلام گلم فرنی اول شزوع کن وزن گیری خوبه میکنه

سلام دختر من پنج ماهو پنج روزشه دکتر گفخ با فرنی شروع کنم برای یک ماه یه برنامه عالی برام نوشت

اگه وزنش خوبه ک بزارپایان 6ماهگی اگه نه ک بده

شروع کن از کم بهش بده اول لعاب برنج وفرنی بده بعد حریره وسوپ

سلام اگه وزنش خوبه تا پایان شش ماهگی صبر کنید ولی اگه کمه بله میتونید بدید من الان یک هفته هستش که غذای کمکی میدم

من از لعاب برنج شروع کردم یک هفته
بعدم دارم بهش حریره بادوم میدم