۹ پاسخ

دختره منم همینه،فقط شیر میخوره.

خوب میشه احتیاجی به دکتر نداره ،یه مدت بد غذا میشه ودوباره بر میگرده مثل دختر من دو روزه فقط شیر شیر شیر
امروز از صبح ۴ مدل غذا تا شب بهش دادم هیچکدوم را نخورده

پسر من روزی چهار تا پیاله سوپ میخورد، ولی الان شده بزور دوتا ،نمیدونم به خاطر دندون یا نه، یکیش کامل در اومده یکیش نصفه

سعی کنید اول غذا بعد شیر حتا گرسنه میشه قبل اینکه شیر بدید غذا پسر منم اگر شیر بخور غذا نمیخوره

یه روز آد یه روز مولتی بهش بده خوبه نزدیک دندان درآوردن کم اشتهامیشن من الان پسرم ۴تادندونوداره باهم درمیاره یکم بدغذاشده

دخترمنم همینجوره

پسر منم فقد شیر میخواد اندازه یکی دو قاشق غذا میخوره اونم با زور

عادیه بخاطردندونه واینکه غذای تکراری نده بهش هرروز تنوع وایجادخلاقیت درنوع وشکل غذاداشته باشین

شیر ندید تا وقتی شیر بدی غذا نمیخوره هر وقت غذا خورد بعد شیر بدید