۱۰ پاسخ

عزیزم دختر من اینجوری شد دکترش قطره ب ب کر داد روزی ۲بار هربار۱۰ قطره وبعد گفت کمی وازلین مخصوص کودک وارد مقعدش کنم..وقتی انجام دادم چهارپنج ساعت بعدش پی پی کرد

شربت انجیر فیژان از داروخونه بگیر دو سی سی صبح دو سی سی شب بهش بده..دکترم ببری همینو بهت میده

کره ک قطعا نباید میدادی اول باید ببینی علتش چیه دکتر باید ببری اگرم بخوای کاری کنی تهش اینه ک روغن زیتون بمالی پشتش و چرب کنی یکمم اون توو رو چرب کنی در این حد

وای خانوم ده روز خیلیه خطرناکه ب خدا.ببرش سریع دکتر

عزیزم اخه ب بچه ۴ماهه کره میدن؟؟؟
اینجور وقتا باید برین دکتر وقتی ده روزگذشته و شکمش کارنکرده

پدی لاکت دادم دو روز پونزده قطره بعد یه هفته راحت مدفوع کرد

این سری از شیاف گلیسیرین استفاده کن
ولی سری بعد نزار به ده روز برسه
ببرش دکتر

ترنجبین درست کن بده
من ب دخترم دادم چن ساعت بعدش مدفوع کرد

سلام ببر دکتر

اما بااین حال چون ۱۰ روز خیلی زیاده ودیگه یبوست ب حساب میاد ببرینش دکتر