۹ پاسخ

خیلیم عالیه وزنش من سی و یک هفته ۱۵۰۰ هم سونو هم دکتر گفتن عالی و کاملا نرمال واسه شمام همیجوره
اگ از جهت وزن بهت گفته تکرارش کن بیخودیه اگ چیز دیگس نمیدونم اجی

اون فقدخاسته ازت پول بگیره وگرنه هیچ مشکلی نیس نرمال بوده وزنش

نه گلم وزن بچه خیلی خوبه منم تو۲۹هفته رفتم وزن بچم ۱۴۰۰بوددکترم گف خیلی خوبه

وا وزنش که خیلیم‌ خوبه

وزنش خوب بوده ولی تا هفته آینده تخم مرغ و گوشت بخور خیلی تاثیر داره

وزن نی نیت خیلی خوبه برای وزن گیری بهتر از مویز و گوشت قرمز استفاده کن

نه کم نبوده که من سی دو هفته 1900بود دکترم گفت عالیه هیچ مشکلی ندارع

من موندم دکترت چطور گفته وزنش کمه تازه 300 گرم ازوزن نرمال زیاده جدول وزن فرستادم بیین

منم توی ۲۹هفته وزن جنین ۱۵۴۰بود.
اوی ۲۹هفته ۱۱۰۰تا ۱۵۰۰طبیعیه
موز و خرما و بادام بخورید.