۴ پاسخ

:بادام باید اسیاب بشه

تو قسمت تغذیه هست . من دو پیمانه شیر خشک و ۶۰ سی سی اب درست میکنم اول یک قاشق مربا خوری آرد برنج تو ۳۰سی سی اب حل میکنم بعد یک قاشق مربا خوری اسیاب شد بهش اضافه میکنم بعد شیر خشک و یکم شکر همه رو حل میکنم بعد میزارم رو گاز اینقدر هم میزنم تا درست بشه اخرم من براش کره میزارم روش

سلام
بادوم رو اسیاب کنید عزیزم یا اگه از اون صافی های توری سیمی دارین بجا رنده ازش استفاده کنید ک کاملا نرم میشه البته اول باید بادوم رو سفید کرد برای یک دفیقه داخل اب جوش بزارید و بعد پوست قهوه ایش رو بگیرید بعد خشک شد اسیاب کنید و در یخچال بزارین

سلام دوست عزیز به قسمت ابزار همین صفحه تغذیه مراجعه کنسد دستورش هست کمکتو ن میکنه