۷ پاسخ

ب امید خدا صحیح و سالمه هم مال شما هم بقیه ی مامانا♥منم چهار روز دیگه آنومالی دارم

سلام ب امید خدا بچت سالمه بد به دلت راه نداه برات صلوات فرستادم 😊نگرانی رو از خودت دور کن

توکلت بخدا باشه مطمئن باش چیزی نیست❤

صلوات فرستاد..ان شالله نی نی سالمه.وبسلامتی دنیا میاد وبغلش میکنی

من صلوات فرستادم عریزم

منم دیروز آنومالی داشتم و خیلی استرس داشتم اما خداروشکر سالم بود انشالا که نی نی شما هم سالم و سلامته

عزیزم اصلا نگران نباش همه چیز خوبیش میره الهی که صحیح و سلامت بغل بگیریش