۶ پاسخ

ان شا الله راحت این دوران رو هم میگذرونید، فقط پوشک سایز بزرگتر بگیرید، حتی 2 سایز بزرگتر شل ببندید، استامینوفن بهش بدید، و اگه یکی دو روز اول خیلی بیتاب بود با مشورت دکتر شیاف استامینوفن احتمالا آرومش میکنه، یه چیزی که به من گفته بودن و انجام دادم این بود که بعد از تقریبا 48 ساعت هر روز 10 تا 15 دقیقه توی وان آب و کف بازیش میدادم، گفتن اینجوری چسبندگی پیدا نمیکنه،البته ما به روش حلفه انجام داده بودیم. در هر حال سعی کنید پیش دکتر خوش اخلاقی ببریدش چون الان حالات آدمهارو حس میکنه و خودتونم استرس نداشته باشید که حس نکنه، امیدوارم خیلی راحت باشه براتون.

عریزم نگران نباش خواهرانه میگم استرس نداشته باش جون اگه شیر خودتو بخوره خیلی تاثیر میزاره بهش بیشتز اذیت میشید قبلش دوبرابر وزنش قطره بده بهش آب قند شیشه پستونک جغجغه همراهت ببر خونه آوردی پماد سز ساعت بزن تا وقتی قرمر هس پماد محافظ کهنه را ادامه بده لباس سفت نپوشون بهش آزاده باشه بعد چندروز بزار هوا بخوره به امید خدا زود خوب میشه

منم پسرم رو ۴۵ روزه بود ختنه کردم ساعتها اول درد داشت که استا بهش مبگیدادم دیگه مشکلی نداشت تا حلقه افتاد البته چرک خشکنم دادبرا اینکه عفونت نکنه.هرچه زودتر ببری بهتره سینه خیز بره یا راه بره درد اور تره

عزیزم خیلی دیرشده ولی نترس شب اول خیلی دردارن حتماکمکی بگیرازخواهرت یامادرت چون خیلی خسته میشی الان چون زیادپاهاشوتکون میده بیشتردردش میاد پسرمن فقط شب اول خیلی گریه کردوناآرومی داشت که همش بایدبغلش میکردی راهش میبردی من 3ماهگی بردم آرامش داشته باش وگرنه بیشتربرات سخت میشه

سلام گلم چقدر دیر این کارو کردین من میرم دوماه بود یا تقریبا دوماه پدرم و درآورد تا یه مدت ترسو شده بود بی تابی میکرد خیلی بهم سخت گذشت شما بهتر میل بندازی دیگه باز با لیزر ختنه نکن خیلی اذیت میشی

چقد دیــــــــر
اتفاقا الان خودت شاید بیشتر اذیت شی چون بچه کاملا درد رو احساس میکنه
من پسرم چهل روزش بود ختنه انجام دادیم
که خداروشکر فقد روز اول یکم اذیت شد که اونم با استامینوفن اروم میشد

شما الان باید مای بی بی رو خیلی خیلی شل ببندی
شلوار و شورتم بیخیال شو فقد با تیشرت باشه تو خونه
بعد اینکه حتما استامینوفن هر چهار ساعت سر ساعت بده