۶ پاسخ

باید بری پیش یه ماما کار بلد یه جوری معاینه میکنن دهانه رحم تحریک میکنن زود باز میشه. خوردن دم نوش زعفران و گلاب و نبات هم خوبه .پیاده روی .بشین و پاشو هم زیاد انجام بده

سلام عزیزم.ماما همراه من حرکت اسکات گفت انجام بدم.و بالا بودن سر منین ی خورده زمان زایمانت رو زیاد میکنه

رو صندلی بزعکس بشین. لاتی نشستن. پله. پیاده روی تاسرحد خستگی روزی چندین ساعت. قر کمر. و دمنوش پنجه مریم و ....

سلام عزیزم مامای همراه بگیر هزینشم ۵۰۰تومنه موقع زایمان بالا سرته کلی کمکت میکنه ورزش میده که چیکاراکنی سرش بیاد پایین

پله بالا پایین برو، پیاده روی کن ، بشین کف پاهاتو بهم بچسبون . رحمت باز بشه بچه هم میاد پایین

پیاده روی خیلی خوبه