۵ پاسخ

سلام هر 4 ساعت عزیز
اونم اگ ورم کرد من اصلا نذاشتم براش

استامینوفن رو ک سر ۴ ساعت باید بدی و روز اول کمپرس سرد، روز دوم کمپرس گرم اونم ۳-۲ ساعت ی بار در حد چند دقیقه، ولی بهداشت ب من گفت سرد نزار جای واکسنش سفت میشه منم نزاشتم چیزی نشد ولی واسه دوماهگیش ک سرد نزاشتم ورم کرد، ب نظرم شما بزار ریسک نکن

هر ۴ساعت روز اول استا..هر۶ساعت روز دوم استا...روز اول کمپرس سرد روزدوم گرم...من دوماهگی کم تجربه بودم ورم کرد قرمز شد روز دومم استا ندادم تب کرد مواظب باش

روز اول هر ۴ ساعت روز دوم هر ۶ ساعت.روز اول کمپرس سردروز دوم کمپرس گرم

سلام من ک فقط استامینوفن دادم..اصن هن ازکمپرس سرد وگرم استفاده نکردم فردا عصرش خوب شد فقط شب اول یکم تب داشت.البته این کارا رو دوماه پیش براپسرم انجام دادم.