۸ پاسخ

عزیزم منم کم کاری تیرویید داشتم چن وقته قرص نمیخورم نمیدونم الان پرکاره یا کم کار دختر منم وزنش بهداشت میگه زیاده دختر شما چقده وزنش؟

بعید میدونم مشکلی داشته باشه، حتما خوب شیر میخوره زیاد میخوره.. ان شالله که چیزی نیس

نه عزیز مگه تست کف پا رو نبردی ؟
حتما خودت یا باباش درشت هیکل هستین

سلام نه مشکلی نیست انشاالله مگه وزنش چقدره موقع تولد چقدر بوده ؟

الان چقدره وزنش موقع تولد چقدر بوده ؟؟؟گاهی اوقات دکترها میترسونن ادم رو

سلام برای پسرت آزمایش تیرویید دادی چی شد ؟

سلام میشه اگه بردین پیش دکتر برای جواب آزمایش به من بگین چی شد دخترم 3ماه و 9روزشه تا حالا7بار آزمایش تیرویید داده 6روزگی5/9از دستش خون گرفتن 15روزگی کف پا 3/9بود 25روزگی کف پا اونم زیر 4بود 35روزگی به خاطر زردیش که طول کشیده بود دوباره آزمایش تیرویید داد که 5/9بود از دستش گرفتن دکتر گفت قرص لووتیروکسین بهش بدم ولی قبل اینکه قرص بدم 40روزگی دوباره آزمایش داد که 3/19بود دکتر گفت قرصشو قطع کن یک روز در میون بعد دو روز بعد سه روز در میون تا یک ماه طول کشید تا قرص وقطع کردم 8روز بعد رفتم به اصرار خودم دوباره آزمایش تیرویید دادم که جوابش 6/2بود دکترشو عوض کردم تا 3ماهگی دوباره آزمایش تیرویید نوشت این دفعه 4/67بود گفت مشکلی نیست نمیدونم چی کار کنم... پیش دکتر غدد ببرم...

سلام تو رو خدا اگه پیام رو دیدید به من هم بگید اگه تیروییدداشته باشه دیر نشده منم دخترم 3ماهشه تیروییدش 4/67بود...نگرانم میشه اگه بردین دکتر ازش بپرسین.. دکتر دخترم گفت چیزی نیست ولی من نگرانم