۷ پاسخ

رابط سینه برای شیر دهی از سیسمونی فروشیا بگیر سلیکونی هستش به سر سینت میچسبه کمتر اذیت میشی

شیرتوبدوش وبزارروش ببنده ازروش برداربمال منم خیلی اذیت شدم البته عسل کم بزنی هم خوبه ولی کم کم خوب میشه

پمادشقاق سینه بزن بعدازهربارشیردادن وقبل ازشیردادن باشیرخودت نوک سینه رومرطوب کن.ولی بهترازهمه اینه که بذاری بچه زیادمک بزنه بااینکه خیلی دردداره ولی همین مک زدنش به زودترخوب شدنش کمک میکنه. واینه بذارهوابخوره

سشوار روشن کن باد داغش رو بگیر رو نوک سینت روزی دو سه بار زود خوب میشه
درمانش اینه

پماد شقاق ماستلا یا هیدرودرم بگیر
منم همینجور بودم..خون میومد ازش همش

پماد هیدرو درم بزنید نوک سینه رو هم با چند قطره شیر خودتون خیس بزارید بمونه

اولش زخم میشه بعدش درست میشه
منم همینطوری شد
اشک میریختم و شیر میدادم
هیدرودم هم خوبه