۶ پاسخ

بهس قطره کولیک از بده کامل هم آروغ گیری کن

سلام عزیزم پسر من بعد ۱۰ روز شروع کرد به گریه و کش و قوس بدن خودش بردم متخصص اطفال براش دو مدل قطره و شربت نوشت خداروشکر خیلی خیلی خیلی خوب شده🤗

سلام براش با روغن زیتون یا کرچک شکمش رو ماساژ بده در جهت عقربه های ساعت

سلام عزیزم ب پشت روی دستت بخوابون و یکم راه برو واز داروخانه شربت دل درد واسه نوزادا بگیر

سلام عزیزم یکم کوچولو بهش گرمیچر بده منم میدادم ب دخترم سریع ارومش میکرد

سلام زیر یکماه دارو نباید استفاده کنه مگر تجویز پزشک ابجوش نبات یا ترنجبین بده