۱۹ پاسخ

بسیاری از مادران در دوران بارداری خود ویار را تجربه می‌کنند. ویار بارداری در واقع میل شدید مادر به خوردن یک غذای خاص است. در گذشته افراد معتقد بودند که این ویارها، نشان از جنسیت خاصی دارند. مثلاً در مورد ویار به دوغ یا محصولات لبنی معتقد بودند که جنین دختر است. حال آنکه اکنون با پیشرفت علم پزشکی، این گونه ادعاها به طور کامل رد شده‌اند. ویار ربطی به جنسیت جنین ندارد. در واقع ویارها ناشی از کمبود مواد مغذی خاصی در بدن هستند. ویار به دوغ و سایر محصولات لبنی به احتمال زیاد به کمبود کلسیم بدن ربط دارد و یکی از شایع‌ترین ویارها در این دوران است. با این حال خوردن دوغ در دوران بارداری می‌تواند بسیار مفید هم باشد به شرطی که از انواع کم نمک و ترجیحاً دست ساز آن استفاده کنید تا نمک اضافی دریافت نکنید.

 با نصب اپلیکیشن گهواره آگاهی خود را در مورد انواع ویارها، ارتباط آنها با جنسیت جنین و روش های کم کردن ویار (طبق نظر متخصصین) بالا برده با دیگر مادران تبادل نظر کنید. همچنین از دیگر ابزارهای بارداری، زایمان و کلی ویدئوهای آموزشی  بهره‌مند شوید.

ویار دوغ در بارداری

جنسیت جنین شما تنها در گروی شیوه‌ی لقاح تخم و ترکیب مواد وارثتی اسپرم و تخمک است. این اتفاق کاملاً بر اساس شانس و به صورت تصادفی رخ می‌دهد؛ مگر اینکه شما بخواهید از لقاح مصنوعی استفاده کنید که در این صورت می‌توانید جنسیت جنین خود را مشخص کنید. نه تنها ویارها، بلکه سایر علائمی مانند شکل حاملگی و وضعیت مادر هم به طور علمی نمی‌تواند نشان از جنسیت خاصی باشد. هر چه که گذشتگان به آن معتقد بودند تنها براساس احتمالات بوده است و هیچ پایه و اساس علمی ندارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویار لبنیات می‌توانید به مقاله خوردن لبنیات در بارداری مراجعه کنید.

سلام منم همینطوریم نی نیم دختره

سلام ببخشید مامانا کسی سونوی ان تی رفته که بهش بگن ۷۰ درصد دختره ولی سونوی آنومالی ۱۸ هفته بگن پسره؟ممنون میشم جواب بدین

ویار دوغ میگن احتمالا دختره.

سلام منم دقیقا ویار شما را داشتم سونو گف پسره

سلام مامان ها من دوغ زیاد میخورم احتمال میدین بچم پسر باشه یا دختر ؟

دوغ ویار میکنید چون آب بدنتون کمه ربطی ب جنسیت نداره

منم تو فامیل دیدم کسی ک دوغ و ماست زیاد دوس داشت میخورد بچه اش پسر بود اما شنیدم طبق نیازهای بدن ک چی دلت بخواد

من فقط دوغ و ماست خوردم تو غربالگری اول که گفتن احتمال بالا دختره

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍منم همینطوری بودم در صورتی ک قبلا اصلا دوست نداشتم
یکی دو هفته دیگ باید برم برا جنسیت

ویار دوغ و ماست من بارداری اولم پسر بوده الانم ۶هفته باردارم همش ویار دوغ و ماست دارم بنظرم اینم پسره

سلام. منم دوغ وماست زیادمیخوردم بچم دخترشد

سلام من الان تو هفته 17 بارداری هستم بارداری قبلی دخترم خیلی تو دلم تکون میخورد یعنی اوایل چهار ماهگی متوجه حرکات شدم اما الان که بارداری 17هفته هستم بچه به اون صورت بارداری قبلیم حرکت نداره علتش چیه

من ک از دوغ متنفر بودم لب نمیزدم .ان تی گف بچم دختره.ولی عمم دوغ زیاد میخورد ان تی بهش گف بچه پسره

من خییلی دوغ وماست دوست دارم همیشم میخورم.بچم پسره.ربطی به جنسیت نداره منکه اعتقاد ندارم

من اینطوری ام ولی بچم پسره

اره منم همينجورم

منم دوغ خیلی میخورم ، ولی تو ان تی به من گفت احتمال زیاد پسره 😐

مخصوصا اگه دوغ و با شیشه سر می کشی. شک نکن. دختره🎀