۷ پاسخ

وزنش خیلی کمه،مگه موقع تولد وزنش چقدر بوده؟؟؟
دختر منم رفلاکس داره ودارو پنتو پرازول میخوره وخداروشکر دکتر گفت خیلی بهتره رفلاکسش،رفلاکسش اولاش خیلی شدید بود،
دختر من با اینکه رفلاکس داره ولی روزی دو تا کاسه فرنی میخوره و خودش دهنش رو باز میکنه برای غذا
بهش شربت اشتها بده،البته چون رفلاکس داره با تجویز پزشک دختر من دکتر بهش نءو زینک داد ولی این هم ازش نساخت

تو شیشه هم نمیخوره؟مثلا فرنی ابکی یا سوپ رو ابکی کنی تو شیشه شیر بدی؟ سر شیشه رو هم یکم بزرگ سوراخ کنی؟بازی کردن اهنگ شعر .با هیچ روشی نمیخوره؟غذا های متنوع درست کردی؟ دیگه کم کم باید به غذا هم عادت کنه

احتمالا داره دندون درمیاره دختر منم موقع دندون دراوردن چند روز اصلا نمیخوره

سلام عزیز دارو چی میدی؟

معدش عزیزم آروم باشه غذاشومیخوره حتماداروش یادوزش پایینه یاامپرازوله که اثرنداره بدحریره بهش نده که بادوم اصلاخوب نیست برابچهای رفلاکسی فرنیم زیادجالب نیست رفلاکسوبدترمیکنه سوپ بهش بده نه زیادآبکی تودفعاتوزیادکن باهمون حجم کم عزیزم

بهش سوپ بدین لعاب برنج هم خوبه

قطره اهن بهش بدی اشتهاش و زیاد میکنه