۷ پاسخ

میگن گرمی خوردن قبل بارداری،کاسنی و فلفل سیاه خوردن آقا،حذف سردیجات تا جای ممکن مثل ترشی و مرغ و لبنیات،نشستن تو تشت آب ولرم و جوش شیرین قبل رابطه،ارگاسم زن قبل مرد،پوزیشن سجده،خوابیدن به پهلو راست بعد رابطه و یکسری چیزای دیگه موثره.
ولی تجربه شخصیم رو میگم دوست عزیز تا اون بالا سری نخواد نمیشه❤

سلام عزیزم.من شنیدم بعد از رابطه زن به پهلوی راست بخابه چون نطفه پسر سمت راست تشکیل میشه.من امتحان نکردم چون نمیدونستم ولی دوستم انجام داده بود و بچش پسره

یه چیزایی هست ولی خب فقط یخورده شانسو بیشتر میکنه اصلا 100 درصد نیست ....
مثلا مصرف غذاهایی ک سدیم و پتاسیم دارن..... ارضا شدن زن موقع دخول ... دخول عمیق ...
و غیره

برعکس میشه نکن 😅😅😅😅

..من امتحان کردم ..گرمی باید بخوری ...شیر خرما ...کماچ ...ارده شیره خرما ..اینا گرمه بخوری قبل از بارداری ...البته بیشتر اقات باید بخوره

من شوهرم کم تحرکی اسپرم داشت فقط واسه درمانش ۳ ۴ ماه کامل گرمی خوردیم . نینیم پسره گرمی خیلی تاثیر داره به نظرم

این کارها عزیزم برای قبل بارداریه
وقتی نطفه تشکیل میشه همون لحظه جنسیت مشخص میشه و دیگه تغییری نمیکنه