۷ پاسخ

رفلاکس داره دختر منم اینجوری بود دکتر بهش قطره بی بی کر و دایمتین داد الان خیلی بهتر شده تا سه چهار ماهگی باهاشونه

شیرخشک انتی رفلاکس بهش بدید منکه مجبور ب اینکار شدم ولی خداروشکر بچه دیگه بالا نمیاره

عزیزم رفلاکس معده داره پدی لاک بگیر روزی ۵ قطره بده

ممکنه یا زیادی بهش میدی ک معدش گنجایششو نداره چرب وسنگین باشه براش یا اینکه رفلاکس داره

کم کم بهش شیر بده ۵ دقیقه یا ده دقیقه بهش شیر بده یکم صبر کن آروغ بزنه یکم باهاش بازی کن بعد دوباره بهش بده.دکتربهم اینجوری گفت خداروشکر بهتر شده

مدت زمان شیر دهی رو کمتر کنید و مطمئن باشید که باد گلو نداشته باشه
هر وقت دیدید شیر خوردنش با زور زدن همراهه این یعنی سیره و باد گلو داره

عزیزم شاید رفلاکس معده داره