۹ پاسخ

شکلات و شیرینی بخور به پهلو بیوفت حرکتشو متوجه میشی ، برو بهداشتم صداقلبشو بشنو تا خیالت راحت بشه ، جفت منم قدامی بود هفته ۱۹ جنینم شروع به لگد زدن کرد البته جنسیتش پسره .

الان تنها کاری که میتونی انجام بدی اینه که شکلات یا بستنی بخوری شب و به پهلو چپ دراز بکشی اوج فعالیت جنین شب هست

تا ۲۴ اگه چیزی حس نکنی دکتر برات سونو مجدد مینویسه تا چک بشی

سلام عزیزم نگران نباش چون جفتت قدامی هس واسه همون دیر تر متوجه میشی تا ۲۴ الی ۲۶ هفته وقت هس😊انشالله به همین زودیا حرکاتشو متوجه میشی

تا هفته 25 وقت دارين عزيز

منم جفت قدامی هستم تازه دو هفته ست یکم حس میکنم معمولا دخترا دیرتر لگد میزنن

مشکلی نیست عزیزم . خیلیا دیر متوجه حرکات جنین میشن

جفت قدامی که دیر تر از بقیه حس میشه کلا
تا هفته ی ۲۸ هم متوجه حرکات نشدن عادیه

چندکیلوهستی عزیزم؟؟مشکلی نیس نگران نباش بعضیاحتی تا25هفته هم حسش نمیکنن
من خودم لاغرم جفتم قدامی دخترباردارم تو18هفته حسش کردم.