۶ پاسخ

اول شیرشو بعد بعدا غذاشو اینطوری شیرشم میخوره

اول باید شیر بدی بخوره بعد غذا بدی نه اینکه با غذا سیرش کنی که دیگه شیر نخوره. غذا کمکیه ها در حد چند قاشق بده شیر تا ۱سالگی غذای اصلی بچس

بنظرمنکه طبیعیه چون دختر منم دقیقا اینجوری شده

بستگی داره شما خوب شیر خوردن بچروتو چی ببینی س وعده غذا میدی الان هر دو ساعت یا یساعت خودت شیر بده اگه خواست ک باید بدی اگه کم خوردنش رو وزنش تاثیر نزاره مشکلی نیست

اره عزیزم تا ۶ ماهگی فقط شیر میدی تغزیش اونه و زود ب زود گشنه میشه میخواد اما وقتی غذا میدی زود سیر میشه و دی میلی ب شیر نداره زیاد

بهتره اول شیر بخوره بعد نیم ساعت بهش غذا بدید‌ زیاد واجب نیست غذا ولی شیر واجبه.