۶ پاسخ

پسرمن تا هفته پیش تو طول روز خیلی کم شیرمیخوردالبته بگم غذاشوخوب میخوره ولی چندروزه همش میچسبه بمن شیرمیخواد خودش میادلباسمومیزنه بالا

دختر من ۴ تا ۵ بار پا میشه😭😭😭😭بعضی روزام تا خود شب یا تا خود صبح بند ممه های منه

دغدغه هممون همینه😂من تصمیم دارم تاآبان ماه کامل بهش شیربدم بعدازشیربگیرمش

گلم سعی کن شب بیدار میشه اب بهش بدی میگن شیر شب دندون خراب میکنه

😭😭😭😭😭😭😭😭بخداقسم منم دردی مثل تودارم تازه بدترسینموول نمیکنه

من امروز دخترم را بعد ۴ ماه بردم پیش دکتر برای معاینه وچک ،دکتر تاکید کرد که شیر شب قطع بشه نه به خاطر دندون بلکه برای بهتر شدن رفلاکسش و آرامش و خواب خوب رفتن در کل شب ،حالا موندم چه جوری بگیرم ازش