۳ پاسخ

سلام
فضای بچه داره کم میشه ضربات و تکونهاش هم به همین منظور کم میشه میگید چاق هم که شدید پس طبیعیه اما برای اینکه خیالتون راحت بشه یک سونو برید تا مطمئن بشید همه چیز اوکیه

اره عزیزم مهم اینه حرکاتشو متوجه بشی یکم بگذره حرکاتش واضح تر میشه

سلام منم ی چن روزی هس حرکت بچم کم شده امروز دکتر گفت اگ همینطوری ادامه داشت ک حرکتش کم بود باید بری نوار قلبش رو بگیری ببینیم چطوره