ترنجبین را چجوری باید خورد ؟ دم کنم ؟ خودم بخورم یا به بچه بدم ؟ نبات داغ چجوربه ؟

۳ پاسخ

ترنجبین ی قاشق بریز تو نصف استکان اب جوشید هم بزن دوسبارازصافی ردکن تا اشغال خاکش گرفته شه ی زره نبات بندازتوشیشه هم بزن خنک شدبده بچه بخوره

به بچه ندیا ، تحت هیچ شرایطی

ترنجبین رو خیس میکنی با آب جوش مثل خاک شیر میزاری ته نشین بش بعد با صافی رد میکنید بعد با قاشق یا شیشه شیر بهش بدین همون‌جوری خودتون بخورین هم نوزاد