۴ پاسخ

سلام خوبید؟ ببیخشید بچه اتون دیگه بالا رو نگاه نمیکنه؟! من بچه ام خیلی بالا نگاه میکنه خیلی نگرانم😞

سلام گلم نترس دکتر نمیخواد پسر منم اینجوری بود ولی خودش بهتر میشه سنش ک بیشتر شد

آره عزیزم طبیعیه، ولی نزار دیگه دائم بشه، بشین پایین پاش باهاش بازی کن که پایین هم نگاه کنه،. یا تو تخت و گهوارش پایین پاش یه چیزی آویز کن که به اونا نگاه کنه

عزیزم چون بالاسرشوایسادسن یا از بالا باهاش حرف زدین بالابین شده بچه