۴ پاسخ

سلام عزیزم دکترچیزی نگفت؟البته جای دیگه ببرش...من پسرم کولیک داشت شباخیلی اذیت میشدیم هردومون بردمش دکترگفت طبیعیه اشکال نداره رفتم شهرستان بردم پیش ی دکتردیگه بهش داروداشت خیلی خوب شد...کم خوابی خوب نیست نمیزاره بچه خوب وزن بگیره

کولیک داره؟ خیلی سخته خیلییی.... دکترا میگن باید دوره اش بگذره. تا تنظیم بشه خوابشون... بعدم ک تا تنظیم بشه واکسنی چیزی دوباره ب هم میریزه. برا من ک اینجوری بود

شاید شکمش سیر نیست یا شیرت مقوی نیست

اول سیرش کن بعد اروغ بعد پوشکشو چک کن .بعد بغل کن راه ببر پستونکم بدی عالیه بعدشم که مست شد بزارش تو گهواره.