۷ پاسخ

عزیز هرروز امتحان کن سینروبنداز دهنش بزرگتر شده دهنش قوی ترشده شایدبگیره پسرمن بعد ی ماه گرفت..

هر جور شده سینه تو بزار دهنش خودتم با دست کوچیکش کن کمکش کن اول اذیت میشه ولی بعد درست میشه

چون سینتو نمیخوره کلا خشک میشه عزیزم بده بهش نوکشو بادستت نازک کن بده بهش

سلام عزیزم منم دقیقا سه ماهه که دارم میدوشم چند روز پیش خیلی کم شده بود شیرم از تغذیه س چیزای مقوی و ابکی و شیرافزا اینا خوردم خداروشکر بهتر شد

سوپ گشنیز و مایعات زیاد میکنه

چای هندوانه سوپ دلستر کله پاچه سیرابی

سلام
شیر افزا بخور و چیزهای آبکی