۴ پاسخ

عزیزم کاملا طبیعیه. غده های شیری فعالیت خود رو کم کم شروع کردن 😍

من هفته ۱۶ هستم نوک سینم قهوه ایی بود الان سفید شده وقتی فشارش میدم رنگش باز قهوه ایی میشه تا ۴ .۵ ساعت قهوه ایی میمونه باز سفید میشع. عادیه این؟؟

خداروشکر که ترشح داری عزیزم خیالت راحت باشه که شیر داری😊 واسه نی نی گلت

اصلا اشکالی نداره عزیزم عادیه داره تو سینت شیر میاد منم دقیقا اینجور بودم دکتر گفت مشکلی نیست