۸ پاسخ

کاملا نرماله
هم برای سنش این وزن مناسبه و هم متناسبه باقدش
بیشتر از این شاید تپل تر دیده ش و احساس خوبی داشته باشی ولی وارد اضافه وزن میشه.
نموداری که توی کارت بهداشت هست رو ببین با اون چک کن پایین خط سبز یعنی لاغر
و مهمتر هم اینه که نمودار رشدش روند صعودی داشته باشه و ثابت یا روبه پایین نباشه

وزن تولدش ببین چندبوده براساس اون ببین کمه یا خوبه

سلام دختر منم ۷ ماهشه قدش ۶۹ بود وزنش ۷۵۵۰ بود گفتن که خوبه ولی منم خیلی نگرانم احسان میکنم وزنش کمه

البته وزن تولد هم مهمه
چون بچه ها معمولا تا ۶ماهگی هرماه ۱کیلو اضافه میکنن و بعد اون هرماه نیم کیلو
که نشون میده درست و به اندازه غذا خوردن
و وقتی یه بچه ای ۲کیلو نیم بوده موقع تولد اگه یکماهگی ۳کیلونیم باشه عالیه وزنش و وقتی یک بچه ای ۴کیلو بدنیا اومده و یک ماهگی ۵کیلوعه هم عالیه نسبت به خودش نمیشه اینارو باهم مقایسه کرد چون وزن تولدشون متفاوته و هربچه ژنتیک متفاوتی داره

وزنش کمه عزیزم
غذاهاشو مقوی کن

خوبه نرماله پسرمن قدش 76بودووزنش10و150

آره یخورده کمه کره بریز تو غذاش،موز،بادام،آب قلم،گوشت،خرما،سرلاک اینا رو بهش بدم خودم‌تجربه کردم
دختر من ۹/۲۰۰ بود وزنش قدش یادم نیست😁

پسر من ۴/۵ قدش ۶۵ و وزنش ۶/۵۰۰
دکتر گفت وزن پسرم کمه .
ولی به نطر من هر بچه ای یه مدله