۱۲ پاسخ

اگه فاصله شیر دهی د ساعت شده بیدرش کن اگر بیدار نشد به کف پاش بزن تا بیدار شه
اگه شیر دهی هر دو ساعت حداکثر نباشه بچه زردی میگیره حتما بیدارش کن

وای عزیزم مبارک باشه ایشالا قدمش پرخیر برکت باشه براتون

مبارکه.واسه منم دعا کن هفته ۲۷هستم انقباضام شروع شده 😭

سلام بسلامتی مبارک باشه بچه اگه گرسنه باشه خودش بیدار میشه و تا 4یا5 ساعت طبیعیه بخوابه

بسلامتی مبارک باشه تو خواب سینتو نمیگیره خسته خب راه طولانی رو اومده

يه دستمال نم دار كن بكش كف پاش آروم ضربه بزن به كف پاش بيدار ميشه

قدمش پرخیروبرکت باشه واستون ببخشید میپرسم شما۳۸هفته زایمان کردید

سلام عزیزم بزنین کف پاش بیدار میشه

مال منم بیدار نمیشد عادیه

پرستارا هم میان از پاش میزنن یلحظه گریه میکنه دوباره میخابه

مباااارکه،خوب ب پرستارا بگو کمکت کنن

من توی کلاس شیردهی بهم گفتن که نباید بچه رو بیدار کرد برای شیر دادن . گرسنه که باشه و خوابش تکمیل بشه بیدار میشه و میتونی بهش شیر بدی