۵ پاسخ

عزیطم یه پماد بهت میگم حرف نداره پای بچه من داغون شده بود خیلی حساسه پاش خیلی یه روز اینو زدم خوب خوب شد کرم سیوندsivandعالیهههههه

روغن نباتی عالیه

سلام عزیزم از داروخونه وازلین ساج مخصوص ادرار سوختگی نوزاد بخر قیمتی هم نداره من واسه پسرم استفاده میکنم هیچوقت پاهاش نسوخته

پماد زینک اکساید ۲۵ درصد... همیشه براش بزن که بدنش چرب باشه جیشش نسوزونتش... گهگاهی هم باز بذارش وقتی خوابه.. پاهاشم اب بزن

پمادان ان بزن دوبارکه بزنی فوری خوب میشه