۵ پاسخ

سلام مامان محسن.الان تاپیکتونودیدم.پسرمنم پنج روزه ختنه کردیم سنتی بخیه هم داره.دکتر گفت پنجمین روز ببر حموم کنه پانسمانشو باز کن یا خودش میوفته ولی نیوفتاد یکمی وصل بود درش اوردیم اما خونریزی داره .پماداشم مدام بعداز هربار عوض کردن پوشکش میزدم.حالا نگرانم برا این خون اومدنش.پسر شما چطوری بود

۴ ۵ روزه .منم پسرمو ب همین روش ختنه کردم.پانسمان بیفته خوب میشه

برای پسره من یک هفته ای خوب شد ولی هنوز دارم پماد میزنم تا یک ماهش کامل بشه

سلام مامان سید محسن حال گل پسرت چطوره منم فردا صبح میخوام ببرم ختنه کنم الان خیلی حالم بده استرس دارم شدید بغض کردم برا بچم😓

سلام عزیزم مبارکش باشه...منم پسرموبه روش سنتی ختنه کردم تقریبا۱۲روزتاخوب خوب شه