۴ پاسخ

سلام عزیزم دختر منم همینجور بود ،من بهش گفتم بچه های بی ادب جایی میرن سلام نمیکنن دوست داری بی ادب باشی؟....چون خیلی دوست داره بچه با ادبی باشه واین که همیشه بهش میگیم بچه با ادبی باشی برات جایزه میخریم به هوای جایزه دیگه هرجا میریم سلام میکنه،کلا برای رفتارهای خوب براش جایزه میگیریم ،جایزه اشم سنگین نمیگیریم ممکنه جایزش یه اسباب بازی باشه ممکنه کتاب باشه یا خوراکی مورد علاقه اش ....

‌پسر منم همینجوریه مخصوصا تو ماشین میشینیم بابابزرگش باهاش حرف میزنه کلا پشتشو میکنه انگار نه انگار البته الان یکم بهتر شده یه سری سوالاشونو جواب میده ولی تا یه ماه پیشم روشو میکرد اونور به نظرم اقتضای سنشونه چون فعلا هنوز حرف زدن براشون مشکله

عزیزم این که هیچ ایرادی نداره.... برای سخت گیری ارتباط با اجتماع توی این سن هنوز زوده.... دختر منم تقریبا همسن بچه شماست توی خونه عالیه اما بیرون خیلی ارتباط برقرار نمیکنه دقیقا عین بچه ی شما کسی بهش میگه سلام خوبی اصصلا جواب نمیده اما بهش سخت نمیگیرم یواش یواش خودش درست میشه

سلام عزیزم به قول مادرای عزیز نگران نباش چون بچهای ماهم همینطورن پسرمن از کنار کسی رد میشه یدفعه دنبالش میکنه که بزنه با هرکسی ارتباط نمیگیره فقط با اونایی که اشناهستن خیلی خیلی زیاد اذیت میکنه گاهی کلافم میکنه به یکی ممکنه صدبار سلام کنه به یکی اصلا محل نمیده خدا کنه تغییر رویه بده